algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

dBalears tanca el mes de desembre amb una fita històrica: rècord absolut de lectors en un mes, 244.268 lectors

Mai, en tota la història, un diari en català a les Balears havia arribat a una xifra tan alta de lectors com ho ha fet dBalears aquest passat mes de desembre.

Segons les dades fetes públiques aquest dimarts per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) dBalears va tenir durant el mes de desembre de 2021 un total de 244.268 visitants únics mensuals. 244.268 lectors que es converteixen en la xifra més alta mai assolida per una capçalera diària d'informació escrita en català.

2021, l'any amb millors dades

L'any 2021 ha estat l'any del 25è aniversari de la capçalera dBalears. Ja el mes d'agost va registrar l'espectacular xifra de 185.212 lectors, que aleshores era el rècord del diari i una xifra que semblava difícil de superar, però amb menys de mig any ja ha quedat petita.

La premsa en català puja

Als espectaculars resultats de dBalears, cal sumar-hi que la premsa en català a les Balears continua la seva tendència a l'alça amb una augment de visites de les capçaleres de premsa forana. L'altre diari en català de les Balears, l'Ara Balears, també obté uns registres molt positius amb 146.791 visitants únics mensuals.

Un milió i mig de visites

La tendència general de dBalears és a créixer. Si l'any 2019 va ser el primer en superar el milió de visitants únics mensuals i el 2020 va confirmar la tendència a l'alça, el 2021 la suma de visites úniques mensuals supera, per primera vegada, el milió i mig.

Amb aquest creixement, dBalears consolida la tendència dels darrers mesos. La seva gran presència a les xarxes socials fa, que avui per avui dBalears sigui un dels diaris més influents de Mallorca i de les Illes Balears i marqui tendència en l'agenda política i social de l'Arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys

No hay de qué, amigos.



Un abrazo

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Goriet
Exactamente.
De nada.

Valoració:-1menosmas
Per Goriet, fa mes de 2 anys

Sa guapi fent pujar els números de Dbalears, amb en balneario, el fals mallorquí...
Enhorabona!

Valoració:8menosmas
Per Enhorabona, fa mes de 2 anys

Ahir vaig escriure un comentari que no me varen voler publicar. Li deia a aquest que me compara amb els que volen extraditar a Valtònyc per jutjar-lo i empresonar-lo a Espanya, (I aquesta comparació, omés perque demanava que deixássin de publicar els comentaris que insulten, menteixen, falten al respecte o amenacen i calumnien, com adverteixen les normes) que el que va denunciar a Valtònyc i els que el volen veure jutjat i condemnat com si enlloc d'un artista fos un terrorista, son de la seva colla, no de la meva.
I no just no censuren als embrutafors de diaris, si no que ara me censuren a jo.
De veritat que el dBalears és d'Ona Mediterrànea i de la OCB, o és dels fatxes? Perque pareix més que és dels darrers, donades les seves preferències d'opinadors.

Valoració:7menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Censura
Exactamente.
La libertad de expresión empieza y acaba donde dice @Enhorabona. Ese fenómeno.
Te puedes ciscar en España, la GC, los jueces o Jorge Campos, por ejemplo.
Pero si le llamas bobito, además motivadamente, se pone como una hidra histérica.
Así funcionan.
Y así les va.
Pero oye, una risas.

Valoració:1menosmas
Per Censura, fa mes de 2 anys

Crec que el que vol dir "Enhorabona" és que el dBalears ha d'imposar la censura. De fet el que ell o ella diu és el mateix que diuen el que volen empresonar Valtonyc.

Valoració:-4menosmas
Per Enhorabona, fa mes de 2 anys

Enhorabona, m'alegra molt..Però encara tindrien més lectors si deixàssin de publicar comentaris escrits en Castellà, quan s'escriuen en aquesta llengua per desbaratar la línea del diari, els que insulten als altres comentaristes i als redactors que escriuen els articles, els que amollen frases ofensives i estúpides a mode de soflames, o els dels que s'atreveixen a amenaçar amb denúncies, amb la finalitat de que la gent se faci por i no llegesqui aques diari ni escrigui comentaris.Perque esta molt bé que se respectin totes les maneres de pensar, però quan qualcú tracta d'ofendre als altres, o de avorrir-los o intimidar-los amb la finalitat de fer anar malament al digital, transgredint les normes, el millor és no publicar el que diuen, que per aquest motiu estan les regles per publicar-se.

Valoració:7menosmas
Per Elia, fa mes de 2 anys

Enhorabona!! Al menys una bona notícia per el català!

Valoració:8menosmas
Per Joan de Palma, fa mes de 2 anys

Enhorabona i andavant amb ses haches!!

Valoració:5menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

“…..ofereix informació lliurement i no hi ha cap veto ni segones intencions….”
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Lo mejor que he leído este mes.
Bravo.
🤣🤣🤣

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente