algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Interceptades dues embarcacions més amb 31 migrants en aigües de Cabrera

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil (SMP) a Balears i Salvament Marítim han interceptat dues noves pasteres, amb 31 migrants a bord, en les últimes hores, en aigües de l'illa de Cabrera.

Segons ha informat Delegació del Govern espanyol a les Balears aquest diumenge, en les últimes hores s'han interceptat dues noves embarcacions amb 31 migrants, en aigües de Cabrera.

Concretament, ha detallat, a les 23.35 hores del dissabte 1 de gener, s'ha procedit a la detenció d'un total de 18 persones d'origen magrebí, en aparent bon estat de salut, en aigües de Cabrera.

L'embarcació en la qual viatjaven 18 migrants ha estat prèviament albirada pel Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). En el rescat ha intervingut SMP Balears i Salvament Marítim.

Ja aquest diumenge, a les 06.35 hores, s'ha procedit a l'arrest d'altres 13 persones, també d'origen magrebí, en aparent bon estat de salut, en aigües de Cabrera.

Aquesta segona embarcació ha estat, igualment, albirada prèviament pel Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). En el rescat ha intervingut SMP Balears i Salvament Marítim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.