algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Els treballadors de SFM responen al director general de Mobilitat: «Deixi de molestar els usuaris i treballadors amb la seva manca d'actitud negociadora»

El Comitè de Treballadors de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha informat que mantenen les aturades per a aquest divendres i ha titllat l'actitud del director general de Mobilitat del Govern, Jaume Mateu, de «menyspreu».

En una nota de premsa, els treballadors han remarcat aquest dijous que continua la seva lluita pel ferrocarril públic de Mallorca ja que «les reunions per a arribar a un acord es varen trencar perquè el Govern va ser qui es va aixecar dilluns passat de la taula de negociació».

Des del Comitè han anunciat la seva reprovació al director general de Mobilitat, Jaume Mateu, ja que «no només menteix indicant que el Comitè sol·licita increments salarials, sinó que en cap moment ha estat interlocutor a les negociacions».

En aquest sentit, han abundat que Mateu també menysprea els usuaris «als quals ni els contesta, ni els escolta i no vol veure la realitat de la pèrdua contínua de qualitat del servei a l'empresa ferroviària».

Davant d'això, han demanat que «sigui transparent i deixi de molestar els usuaris i els treballadors del tren amb la seva falta d'actitud negociadora», en resposta a les greus declaracions de Mateu, qui els va exigir que «deixin de molestar» els usuaris per unes reivindicacions que el Govern «no pot assumir».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gaspar, fa mes de 2 anys

El conflicto de sfm no es más que la punta del iceberg de la corrupción de sfm Los trabajadores de sfm han visto la ocasión de ante la nueva oleada de fondos europeos de acaparar la gestión e incrementar liberados y similares incluidos cónyuges o familiares en plantilla pero jamás han ejerciendo. Y la directiva que ha utilizado la plantilla utilizándola a espaldas de normativas ahora no sabe cómo hacer legal lo que no lo es. Función pública ni se le ve ni se le espera . Los usuarios los pobres a pagar y a sufrir , no interesan ni al govern ni a la plantilla.

Valoració:1menosmas
Per Uns altres que pensen que els ciutadans som curts., fa mes de 2 anys

Amb la doblerada que guanyen, sense haver estudiat, havent estat contractats sense que se convoquin oposicions i de manera pública per a tothom, amb la formació a càrrec de l'empresa i cobrsnt mentres aprenen, gaudint d'una plaça fitxa i que sabent que per massa vegades tracten malament als passatgers, he arribat a la conclusió de que els que molesten son els empleats del SFM.
Que ara no utilitzin als sofridors usuaris per les seves finalitats egoístes. Una mica d'ètica no fa mal a ningú.

Valoració:6menosmas
Per pep bestard, fa mes de 2 anys

cuan tens una feina bona y segura , es molt facil negocia y mes cuan es contra la administracio.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente