algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

L'Associació Es Refugi avisa que l'habitatge ha desplaçat l'ocupació com a primer factor d'exclusió

L'Associació Es Refugi ha avisat que l'habitatge ha desplaçat l'ocupació com a primer factor d'exclusió, atès que «els preus del lloguer i la precarietat del mercat laboral obstaculitzen l'autonomia i la incorporació social» de les persones que acompanya l'entitat.
L'Associació ha assenyalat que «si alguna cosa ha evidenciat el coronavirus és que tenir una llar és fonamental» i que «un habitatge és un dret al qual tothom hauria d'accedir».

Es Refugi ha apuntat que «la llar és un element clau per al desenvolupament de la persona en la societat», ja que «un habitatge proporciona estabilitat, intimitat i seguretat», i «és la peça fonamental que permet a les persones que han viscut al carrer transformar la seva situació».

«Tenir una llar no és només tenir un sostre, significa millorar la salut física i mental, recuperar la relació amb l'entorn», han destacat.

Des d'Es Refugi han lamentat que, a diferència d'altres anys, a causa de l'impacte de la pandèmia, cap usuari ha millorar la seva situació laboral enguany, un fet que mai s'havia produït.

Cal recordar que l'Associació celebrarà el seu tradicional Mercadet de Nadal, 'Aprofita i Ajuda', els dies 18, 19 i 20 de novembre, al Pati de La Misericòrdia de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.