algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Les primeres jornades de les 'Comunitats educatives municipals' se celebraran el 12 i 13 de novembre

S'han presentat les primeres jornades 'Comunitats educatives municipals. Els municipis com a espais dinamitzadors de l'educació', que es faran aquest cap de setmana, 12 i 13 de novembre, a Inca; han estat organitzades conjuntament entre el Consell Escolar de Mallorca i la conselleria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística. Aquestes, tenen l'objectiu d'analitzar i intercanviar propostes de bones pràctiques dels consells escolars municipals i de polítiques educatives locals.

Per tal de crear un espai on intercanviar experiències i propostes de bones pràctiques, el Consell Escolar de Mallorca ha programat activitats de treball en grup per a poder debatre i exposar bones pràctiques de dinamització de comunitats educatives municipals. Aquest cap de setmana es faran conferències, taules rodones i debats al Casal de cultura d'Inca; i, a més a més, una conferència inaugural, amb el títol 'Com els consells escolars municipals poden esdevenir instruments innovadors per fer comunitat educativa', a càrrec del Doctor Miquel Oliver, expresident del Consell Escolar de Mallorca i director de la Facultat d'educació de la UIB.

Aquest esdeveniment vol fer valdre «el paper de les comunitats educatives municipals, un espai en què els consells escolars municipals esdevenen un espai de coordinació de diferents agents per a millorar l'educació», segons ha indicat la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets. Tota la programació i les inscripcions son a la pàgina web del Consell Escolar de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.