algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

El sector pesquer recorda «el caràcter essencial de l'activitat pesquera en el desenvolupament socioeconòmic de la costa mediterrània»

11-11-2021 Barco pesquero de arrastre del Mediterráneo ECONOMIA CEPESCA | CEPESCA

Les organitzacions pesqueres de la Mediterrània, entre les quals hi ha les de les Balears, han sol·licitat una reunió urgent amb la Secretaria General de Pesca del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació davant la possibilitat que la Comissió Europea redueixi de forma addicional els dies de pesca. Aquesta petició coincideix amb l'aproximació del Consell de ministres de Pesca de la UE que se celebrarà els dies 13 i 14 desembre, en el qual s'han de definir les mesures de gestió que haurà d'assumir la flota durant el 2022.

El sector pesquer ha recordat que el Pla Plurianual de Pesca a la Mediterrània Occidental, el qual entrà en vigor el gener del 2020, «ja ha suposat un gran esforç per al sector, inclosa la reducció de més 20% dels dies de pesca en dos anys». Les organitzacions han volgut recalcar «el caràcter essencial de l'activitat pesquera en el desenvolupament socioeconòmic de les poblacions i ciutats de la costa mediterrània». Seguint en aquesta línia, també volen sol·licitar reunir-se amb els consellers de Pesca dels diferents territoris i amb la nova secretària d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Ana María Romero.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.