nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

«Sembla que les embarassades de Menorca, d'un principi, no mereixen ser ateses en català»

Una piulada des del perfil de Twitter anomenat 'ammeg', en la qual citava l'Àrea de Salut de Menorca i l'IB-Salut i en la qual s'hi deia «Sembla que les embarassades de Menorca d'un principi no mereixen ser ateses en català. Ja que us heu modernitzat amb QR per respectar la sostenibilitat del medi, podríeu també respectar la sostenibilitat lingüística» ha despertat polèmica a la xarxa i ha servit per destapar les dificultats per accedir a la informació en català d'alguns serveis de la sanitat pública balear.

Segons ha explicat l'autora de la denuncia a dBalears, tota la informació que li ha facilitat el centre de salut de Ferreries tant física com els permisos per accedir a la informació del QR són escrites només en castellà. «No dic que no existesqui la informació en català, però és, com a mínim, molt difícil de trobar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Si que és vetitat, Allà va!.
I és que per molts dels que han vingut de fora i s'han ficat díns de la nostra Sanitat, desplaçant a la nostra bona gent titulada i ben formada, els nadóns i les seves mares que son originaris de les nostres Illes Balears, ni son tan persones humanes com els molingües castellans, ni mereixen ser tractats amb respecte, ni tampoc mereixen que s'els dóni la categoria de ciutadans.
Cria corbs i te treuran els ulls, diu una antiga dita. I a noltros ara vivim aquestes injustícies aberrants, per haver-nos fet llàstima de tota aquesta gent.

Valoració:8menosmas
Per Allà va!, fa mes de 2 anys

Es que esperen espanyolets i no catalans!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente