nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Ses Salines i Lloseta ja tenen designada una mestra de religió islàmica

La Conselleria d'Educació i Formació Professional ja ha designat una mestra de religió islàmica que farà feina a mitja jornada en centres de primària de Lloseta i Ses Salines, proposada per la Comissió Islàmica d'Espanya a les Balears.

Així ho ha explicat el conseller d'Educació, Martí March, en resposta a una pregunta del diputat Sergio Rodríguez (Vox) durant la sessió de control al Govern al ple del Parlament.

March ha explicat que la Comissió Islàmica va proposar vuit docents, i que se'n varen presentar quatre -un de primària i tres de secundària-.

El conseller ha assenyalat que la mestra de primària ha estat seleccionada amb els criteris marcats per la normativa: els aspirants han de ser titulats com a docents, comptar amb la titulació necessària de català, tenir la capacitació per a ensenyar religió i es valoren una sèrie de mèrits de experiència i formació.

March ha defensat que «cal una reflexió i debat sobre la religió a l'escola» però que mentrestant apliquen la normativa. En aquest sentit, ha afirmat que el procés de selecció de professors d'islam s'està fent «de manera transparent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fetge, fa mes de 2 anys

O tenk una malaltia o aquest diari compita com a positius els que marco com a NEGATIUS. O la malatia és la ignorància de molta gent. Salut.

Valoració:1menosmas
Per Cus, fa mes de 2 anys

Quin fetge que hem de tenir per pair tots aquests desbarats.

Valoració:5menosmas
Per ajauli ajaulá, fa mes de 2 anys

Espero que a estas profesoras las hayan ido a buscar a Afganistán. Allí se enseña religión pura.
Es el mejor modelo.

Valoració:0menosmas
Per Volem una escola laica, fa mes de 2 anys

Més els valdria contractar a aquests mestres per reforçar les classes i ajudar als alumnes que ho necessiten, no per donar classes d'Islam i de Catolicisme. Jo crec que aquests docents també ho agrairien.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente