algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Obert el termini d'inscripció a la V Jornada de Dinamització Lingüística

189583

La Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears organitza la V Jornada de Dinamització Lingüística, que enguany se centrarà en els nous parlants. S'hi tractaran diversos aspectes sobre l'adopció lingüística, com ara les motivacions, els espais segurs per la llengua i el cicle d'acompanyament a la integració lingüística.

La Jornada tindrà lloc el dimarts 26 d'octubre, entre les 9 i les 15 hores, a l'Arxiu del Regne de Mallorca i es podrà seguir de manera presencial o en línia. Els destinataris principals són els tècnics de dinamització lingüística de les diferents administracions públiques, tot i que està oberta al públic general interessat en la matèria. El termini d'inscripció és fins al dia 21 d'octubre. Al web dgpoling.caib.cat es pot trobar el formulari d'inscripció.

En aquesta edició hi haurà ponències que s'impartiran en línia i d'altres de manera presencial. Així, hi haurà ponències a càrrec d'experts d'arreu dels territoris de parla catalana: Joan Pujolar, Maite Puigdevall, Raquel Casesnoves, Marina Massaguer, Avel·lí Flors-Mas i Puri Pinto. Al final de la jornada s'organitzarà un debat obert a tots els assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.