algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Salut assegura que el programa de cribratge de càncer de mama «no s'atura, sinó que continua i ho fa amb més personal que mai»

El director del Servei balear de Salut (IB-Salut), Juli Fuster, ha assegurat aquest dissabte que el programa de cribratge de càncer de mama «no s'atura, sinó que continua i ho fa amb més personal que mai».

Així ho ha afirmat Fuster, en roda de premsa, després de conèixer-se la notícia publicada per Diario de Mallorca, en la qual es diu que «se suspenen els cribratges de càncer de mama per falta de personal».

El director de l'IB-Salut ha apuntat que «és veritat que s'està en un moment de resolució d'oposició, en el qual s'incorporen les noves infermeres, que han guanyat la seva plaça, i això ha pogut fer entendre a la coordinadora del programa que podria donar algun problema».

No obstant això, ha afegit, «en principi, cal reafirmar que no s'atura al programa de cribratge de càncer de mama, sinó que aquest continuarà i, a més, amb més personal». Un personal, que ha incidit, «estarà més estabilitzat que mai».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 2 anys

Mentida. A una servidora fa deu anys que no l'han cridada per passar cap revisió. Passa i passarà el mateix amb el cribratge del càncer de còlon. Fum, fum, fum.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente