cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Salvament Marítim continua amb la recerca de les tres persones desaparegudes en aigües de Cabrera

Salvament Marítim continua amb la recerca de les tres persones desaparegudes en aigües de Cabrera, segons ha informat aquest dimarts la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

Així, Salvament ha mantengut durant tota la nit el dispositiu de recerca d'aquestes tres persones que, segons el testimoni dels migrants salvats aquest dilluns, haurien viatjat en la mateixa barca.

El vaixell Sar Mesana està en la zona i mantendrà actiu l'operatiu de recerca durant aquest dimarts. Aquest dilluns, la Guàrdia Civil i Salvament Marítim varen salvar un total de 14 persones, totes amb vida, en aigües de Cabrera.

A l'horabaixa de dilluns, un iot present en la zona va donar avís a Salvament Marítim de la recuperació de dos cadàvers, però en arribar els Serveis d'Emergència varen constatar que les persones estaven amb vida.

Fins a la zona es va desplaçar Salvament Marítim i Guàrdia Civil, que després de trobar nou armilles salvavides flotant a la mar, varen salvar nou migrants a bord d'una barca.

A més, tres persones varen ser salvades de l'aigua amb vida i varen ser traslladades amb un helicòpter.

En un primer moment, Salvament Marítim va comunicar l'albirament per part d'un veler d'una xifra aproximada de 17 cossos sense vida. Més tard, la Delegació del Govern espanyol va confirmar que varen ser 14 persones les salvades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.