cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

Què en pensau dels 183 milions d’euros que dedicarà el Govern espanyol a les Balears per compensar el factor d’insularitat?

El Govern espanyol, finalment, destinarà 183 milions a les Balears per compensar el factor d’insularitat. Una reclamació històrica, però que sembla que només ha aconseguit un resultat incipient.

Així, l’enquesta d’aquesta setmana, se centra a analitzar aquesta aportació i demanam als nostres lectors que els sembla la mesura anunciada conjuntament entre el Govern i l’Executiu espanyol.

Les respostes disponibles de l’enquesta són les següents:

-És una passa important en el reconeixement del factor insular.

-És una nova estafa del Govern espanyol a les institucions i ciutadans de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Na Francina no pot tornar a ser presidenta de les Illes. Ens estan prenent es pèl, una vegada més. Votem lo nostra, donem una oportunitat als nostres partits, mentre PSOE/UP o PP/VOX tinguin majories això anirà de mal en pitjor. No volem almoines, volem el que ens pertany i també uns polítics que ho defensin, que ens defensin, no que col·laborin en l'espoli com ara fan Francina i els seus.

Valoració:5menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Doncs pensam que si a canvi d'una ínfima part de tot el que Espanya ens ha expoliat, volen ara expoliar-nos cultural i sentimentalment com a poble, se poden ficar aquests mil.lions a on els càpiga.
I de passada que s'en duguin tota la gentuss a de mala voluntat, anti-balears, anti cultura balear i anti-llengua catalana i disposats a fer-nos mal a la gent d'aquí, que l'estat espanyol ens ha anat enviant per milers, amb la finalitat de destruir-nos culturalment, com a poble i per rebentar les lnostres illes i fer-les unes mines, que una vegada s'han extret els minerals, s'abandonen. destrossades i devastades. .
Que se fiquin aquests mil.lions a on els càpiga! I no perdrem res, perque tanmateix la majoria de balears no veurem ni un cèntim.i ben segur, que repercutirà amb més inflació dels preus.

Valoració:7menosmas
Per SSP, fa mes de 2 anys

Els de sempre diran que son pocs i que ens roben i tota la retòrica habitual. Dirien el mateix si fossin 500 o si fossin 3000, la qüestió és mantenir la mateixa cançoneta tota la vida perquè el seu Regne no és d'aquest mon. La dreta, ja ho heu vist, més despistats encara, en demanaven 90 i ra diuen que no n'hi ha prou. Discursos enllaunats als dos costats. Jo no tenc opinió, l'enquesta, mal platejada, provoca cap a lo fàcil

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente