cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

El Servei d'Emergències alerta sobre pluges intenses a Felanitx i Santanyí

El Servei d'Emergències 112 ha demanat extremar la precaució davant possibles pluges intenses, que podrien arribar als 70 litres per metre quadrat en una hora, als municipis mallorquins de Felanitx i Santanyí.

A través de xarxes socials, ha sol·licitat aquest dijous que es vagi alerta sobretot en les carreteres, nuclis urbans i zones pròximes a la mar.

A més, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que les Balears es mantenen en alerta taronja per precipitacions fortes o molt fortes i en alerta groga per tempestes fins a primeres hores de l'horabaixa.

Des del Consell de Mallorca han comunicat que la carretera de Manacor a Campos (Ma-14) estarà tancada -a l'altura de Cas Concos i Santanyí-, així com la carretera del port de Pollença al cap de Formentor (Ma-2210) -des del km 9 al km 19-.

També romanen tancades al trànsit la carretera de Santanyí a Colònia de Sant Jordi (Ma-6100) -a l'altura d'es Llombards des del km 5 al km 6,4- i la carretera de s'Alqueria Blanca (Ma- 4012) a l'altura de s'Alqueria a Calonge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.