algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
19°

L'activitat de l'ADT durant el primer semestre de 2021 ha generat 61 demolicions d'obres i usos il·legals

188595

Des de principis de 2017 fins al primer semestre de 2021 s'han dut a terme 465 demolicions. En el primer semestre de 2021 se n'han executades 61. Des de l'any 2009 fins a l'any 2016 va ser el període de temps que menys execucions es varen dur a terme. En concret se'n varen executar 45.

Els municipis on s'han executat més demolicions continuen sent ajuntaments adherits a l'Agència des del seu inici (Algaida, Marratxí), però va en increment les demolicions en municipis adherits en els darrers 5 anys (Felanitx 30, Artà 21, Selva 21, Pollença 18, Andratx 16).

També s'ha de tenir en compte que des de gener de 2018 l'Agència té competència directa en sòl rústic protegit ANEI, ARIP i APT de Costes.

El Ple del Consell de Mallorca va aprovar la Memòria d'activitat de l'ADT de l'any 2020, amb el vot favorable de tots els grups polítics que formen part de la institució.

A la presentació de la memòria es va destacar que durant l'any passat s'ha constatat que s'ha triplicat la col·laboració ciutadana amb l'ADT i també s'ha incrementat la coordinació amb altres entitats.

L'Agència de Defensa del Territori té la finalitat d’exercir les competències insulars en matèria de protecció de la legalitat urbanística i les competències municipals en aquesta matèria que li cedeixin els ajuntaments, mitjançant els corresponents convenis de delegació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això no és res, fa devers d'un mes

Això no és res, basta fer una volta pels pobles de Mallorca, interiors i fora vila, per veure la quantitat d'infraccions urbanístiques que es fan impunement. Un escàndol. És bo de pensar el que deu passar per Palma.

Valoració:1menosmas
Per Deixadesa?, fa devers d'un mes

I no s´hi haguessin pogut posar abans?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris