algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 12.82°
20°

Sus a una nova edició de la marxa 'Des Güell a Lluc a peu' marcada per les restriccions de la pandèmia

Palma acollirà aquest dissabte a les 23.00 hores l'inici de la 47 edició de la marxa 'Des Güell a Lluc a peu' i el diumenge a les 05.30 hores des d'Inca, segons ha informat l'organització en una nota de premsa.

L'edició d'enguany serà una 'Marxa Covid' i per aquest motiu s'aplicarà un estricte protocol sanitari per a garantir la seguretat de totes les persones que hi participin.

Així, tots els participants en la marxa hauran de dur màscara en les concentracions de sortida de Palma i Inca i en la concentració d'arribada a Lluc.

A més, els assistents hauran de mantenir la distància d'un metre i mig entre persones i no podran tocar amb les mans ni la fruita d'avituallament ni les aixetes d'aigua. Tot això serà
gestionat pels voluntaris del Güell i Protecció Civil.

Cal destacar, així mateix, que enguany només podran participar en la marxa aquelles persones que s'hagin inscrit amb anterioritat a la sortida.

D'aquesta manera, i per rigorós ordre d'inscripció, es lliuraran els dorsals a un màxim de 3.000 persones a Palma, 2.000 a Inca i 200 persones per cada poble del camí a Lluc.

Totes les persones que comptin amb el dorsal per a participar en la tradicional caminada també podran utilitzar gratuïtament el tren de Mallorca i els busos de l'EMT de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.