algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

L'IEB participa en la 39a Setmana del Llibre en Català amb activitats per a commemorar els seus 50 anys

L’Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participa en la 39a edició de la Setmana del Llibre en Català amb diverses activitats culturals organitzades en el marc dels actes commemoratius dels 50 anys de l’IEB que se celebra enguany. En primer lloc, l'Institut ofereix aquest diumenge, a les 12.45 hores, una taula rodona amb el títol La narrativa a les Illes Balears: la veu dels creadors, en la qual participen Melcior Comes, Pere Bestard i Josep Hernández. A continuació, a les 13.15 hores, se celebrarà el recital poètic La creació poètica a les Illes Balears: un tast de quatre poetes, amb la participació dels autors beneficiaris de la convocatòria d'ajudes de creació de l'IEB de 2020 Maria Victòria Secall, Patrícia Álvarez, Pere Antoni Pons i Joan Tomàs Martínez. Ambdues activitats es duran a terme al Moll de la Fusta de Barcelona.

També, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, l'Institut d’Estudis Baleàrics participa en la Setmana amb l’exposició de traduccions d’obres d’il·lustradors i il·lustradores balears publicades l’any 2020 amb l’ajuda de l’IEB.

A part d’aquestes activitats, l’IEB ha organitzat quatre activitats més al centre cultural Espai Mallorca, que tendran lloc demà dissabte a partir de les 17 hores. Es presentaran dos llibres editats per l’editor eivissenc Miquel Costa: Sant Joan de Labritja. Un municipi d'Eivissa 1900-1936 i Uns béns compartibles. L'epistolari de Marià Manent i Marià Villangómez (1954-1987). També es presentarà una reedició de Barba-rossa, de Joan Pons Pons, de l’Editorial Moll, i es farà un recital de poesia amb l’autora i traductora Nora Albert, amb Damià Rotger i amb Lucia Pietrelli.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.