algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 10.68°
10°

Albert Pinya ha fet el quadre commemoratiu dels 25 anys de dBalears

L'artista emergent Albert Pinya és l'autor del quadre commemoratiu del 25è aniversari de Diari de Balears.

Albert Pinya (Palma, 1985) és un artista emergent que ha rebut diversos premis, com el Premi AECA, ARCO Madrid 2014 o la Medalla d'Honor Premi BMW de Pintura 2016.
L'any 2008 va començar a introduir-se en l'escena internacional amb exposicions en la galeria italiana Alberto Matteo Torri (Milà, 2008-2010) i també de la mà del galerista mallorquí Ferran Cano.

Marcià verd

Per a la celebració dels 25 anys, Albert Pinya ha concebut una mena de personatge o mascota que ell mateix defineix com un marcià verd.

Segons Pinya, «el marcià és com el mirall i la metàfora del que consider que sou vosaltres també, sou una espècie gairebé en extinció o que veniu d'un altre planeta i pràcticament avui en dia, el coratge, el compromís i la implicació que demostrau amb dBalears només es pot elogiar i recolzar, cadascú des de la seva disciplina i per a mi ha estat tot un honor i un orgull».

Espectacle 'No tornarà a passar'

Albert Pinya i Joan Miquel Oliver faran aquest dissabte a l'aljub del museu Es Baluard de Palma l'espectacle titulat 'No tornarà a passar'.

Pinya explica: «Jo crec que aquest gran esdeveniment serà la sublimació i la culminació d'aquest 25 aniversari del dBalears i en aquest cas presentarem aquest espectacle performatiu i tampoc vull fer massa 'espòilers' però el que puc dir és que és un espectacle molt efectista i sobretot també que té una particularitat molt important i és que estic pintant, però quan estic pintant ho faig sense pintura i tot ha de ser a les fosques. És com un diàleg, una espècie d'improvisació, com un ping-pong que feim entre en Joan Miquel i un servidor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.