algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Els sobiranistes de les Balears no falten a la seva cita amb la Diada de Catalunya

Cada any, especialment a partir de 2012, una nodrida representació del sobiranisme mallorquí es desplaça a Barcelona per participar en la Diada de l'11 de setembre.

Enguany, tot i les restriccions encara vigents a causa de la pandèmia, més d'un centenar de militants d'organitzacions sobiranistes illenques han estat presenta en les diverses convocatòries de l'independentisme català.

Divendres vespre alguns illencs varen participar en els actes al Fossar de les Moreres de Barcelona i dissabte, a les tradicionals ofrenes florals al monument en honor de Rafael de Casanova del matí i a les manifestacions de l'horabaixa.

Entre els illencs desplaçats a Barcelona hi havia el president de l'OCB, Josep de Luis, acompanyat pels directius de l'esntitat, Joan Mir i Miquel Àngel Grimalt i per l'expresident de l'entitat, Jaume Mateu. La presidenta de l'ASM, Margalida Miquel, acompanyada d'alguns militants i simpatitzants com Manel Domenech, Josep Muncunill o Sebastià Cerdà. En representació de MÉS per Mallorca hi havia Antoni Trobat i en nom de les Fundacions Darder-Mascaró, Lila Thomàs, Miquel Rosselló i Josep Valero. Hi havia el president de Joves de Mallorca per la Llengua, Pau Emili Muñoz i el representant de la Plataforma per la Llengua, Ivan Solivellas. També hi han estat presents els eivissencs, Bernat Joan i Esperança Marí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

La foto con la banderita que no falte.



Id con esta imagen a la Gene y seguro que tenemos subvenciones por un añito mas.

Valoració:-2menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

Ànims i força companys, amb els desprecis que rebem dels espanyolistes carcas i fatxas em de seguir sumant, poc a poc però sense defallir.
Salut i República Països Catalans, l'única solució.

Valoració:12menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Molt contents de tenir entre nosaltres una representació de ses ïlles

Valoració:9menosmas
Per In, inde, independència !, fa mes de 2 anys

MOLT BÉ, FORÇA I ENDAVANT !

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente