cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

La pandèmia evoluciona favorablement a les Balears: només es registren 105 nous casos i la taxa de positivitat se situa en el 4,37%

Les Balears han registrat 105 noves proves positives en les últimes 24 hores, 38 menys que el dia anterior, la qual cosa situa la taxa de positivitat en un 4,37%, segons les dades publicades per la Conselleria de Salut.

Per illes, 82 proves positives corresponen a Mallorca, 11 a Menorca i 12 a Eivissa.

Actualment hi ha 114 persones hospitalitzades a planta, quatre més que la jornada anterior, de les quals 93 estan a Mallorca, dues a Menorca i 19 a Eivissa.

Així mateix, la taxa d'ocupació a les UCI de Balears es manté en risc mitjà (13,95%), amb 48 persones ingressades, una menys que el dia anterior.

D'elles, 43 estan a Mallorca i 5 a Eivissa. A Menorca no consta cap pacient ingressat a UCI per coronavirus. A més, el servei d'Atenció Primària atén actualment 2.747 persones amb relació a la Covid-19 a les Balears.

El Servei balear d'Epidemiologia no ha notificat aquest dissabte nous casos al Ministeri de Sanitat i, per tant, l'acumulat de contagis i defuncions s'actualitzarà de nou dilluns que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.