muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

El PP demana al batle de Calvià que defensi els interessos dels empresaris de Magaluf

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Calvià, Luisa Jiménez, ha demanat al batle del municipi, Alfonso Rodríguez, que surti en defensa dels comerciants de Magaluf i rebutgi «l'estigmatització que sofreix aquest nucli», després que un director de cinema hagi triat aquest escenari per a rodar una pel·lícula «d'amor i màfies».

Segons ha explicat la formació aquest dimarts en nota de premsa, la portaveu ha considerat que «a ningú li estranya que es rodi una pel·lícula de mafiosos just a Magaluf», per la qual cosa el batle ha de sortir «en defensa dels grans esforços que comerciants i empresaris estan duent a terme per a reconvertir-ho en un destí de qualitat».

«Aquesta labor corre el risc de veure's aombrada per la difusió d'afirmacions que no fan més que afavorir l'estigmatització de la zona en el seu conjunt i no són en absolut representatives de la seva realitat social i econòmica», ha afegit.

Per això, ha apuntat que la «defensa dels seus interessos» per part del batle «és clau per a continuar avançant en l'enorme esforç que s'està duent a terme des de la iniciativa privada i evitar que aquest caigui en sac trencat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.