muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Armengol després de l'accident del ferri: «Els protocols i treballs s'estan fent bé i la planificació s'està seguint»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha llançat un missatge de «tranquil·litat i confiança» perquè els protocols i treballs que s'estan realitzant a Eivissa després de l'accident del ferri «s'estan fent bé i la planificació s'està seguint», ha afirmat davant els mitjans de comunicació.

Armengol ha participat en Eivissa en una reunió per a analitzar l'accident registrat aquest dissabte prop del port quan un ferri de la naviliera FRS va encallar en un illot causant 25 ferits, un d'ells un nen de 10 anys ingressat en l'UCI de Son Espases.

La presidenta ha agraït l'«esforç enorme» realitzat a l'hora de rescatar als ocupants del ferri, així com la «coordinació magnífica» entre les institucions implicades.

Per a Armengol, el succés va ser una «situació absolutament terrible, de molta complexitat i de molta por en aquells moments difícils».

Segons ha explicat, des del Govern han estat realitzant un seguiment dels ferits i les seves famílies, especialment del nen de 10 anys.

En la reunió, segons Armengol, els participants han valorat la rapidesa en l'actuació i a l'hora de seguir els protocols.

Sobre les peticions formulades des d'institucions com el Consell de Formentera per a reduir freqüències marítimes, Armengol ha assenyalat que són conscients d'aquesta preocupació i per això ja es treballa en mesures amb les navilieres per a garantir la seguretat en els ports.

També ha explicat que des del Govern estan vigilants sobre els efectes mediambientals del trànsit marítim i així, de manera consensuada, no ha descartat adoptar mesures sobre aquest tema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sant Francesc, fa mes de 2 anys

Senyora Armengol
Amb tots els respectes, és una vergonya el que està passant a la mar entre Formentera i Eivissa. Com s'està permetent la circulació massiva de tot tipus d'embarcacions, de línia regular, d'excursions d'un sol dia que col·lapsen Formentera i l'omplen de fems, com es permet que un PARC NATURAL, tant per terra com en el litoral, estigui a la mercè d'embarcacions que, dia rere dia, buiden la merda de les seves sentines on els dóna la gana, deixen tirades les seves deixalles a la platja, netegen les seves cobertes amb productes corrosius que van a espetegar a les nostres aigües i maten la posidònia i la vida dels nostres fons submarins.
Tot perquè? Per quatre duros a les butxaques de quatre amiguets? Per finançar algun partit polític? Perquè se us en fot la natura i Formentera?



Imagino que no rebré resposta, però les coses clares, Francina!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente