algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

Unides Podem, MÉS i PSIB presenten 83 propostes de resolució conjuntes per «fer de Mallorca una illa més sostenible i inclusiva»

Unides Podem (UP), MÉS per Mallorca i PSIB han registrat aquest divendres en el Consell de Mallorca les 83 propostes de resolució conjuntes sorgides del debat de política general i que es votaran en la sessió plenària del 9 de setembre.

Les tres formacions han destacat que les propostes tenen l'objectiu de «continuar millorant la mobilitat, fomentar l'economia circular i fer de Mallorca una illa més sostenible i inclusiva».

En aquest sentit, la portaveu de UP al Consell, Magdalena Gelabert, ha explicat que el seu partit «ha fet propostes en matèria de mobilitat sostenible com el carril Bus-VAO o la descarbonització de l'illa de Dragonera mitjançant un parc solar».

També ha destacat «la projecció de cinc plantes de compostatge per a continuar fomentant l'economia circular».

Per part seva, el portaveu de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha assenyalat que «cal refermar l'impuls i el suport als ajuntaments, associacions i empreses per a desenvolupar iniciatives culturals, patrimonials i lingüístiques».

A més, ha indicat que han proposat «ajudes de formació i assessorament en els municipis per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible». També ha reivindicat «el traspàs de totes les competències pròpies encara pendents».

Finalment, ha assegurat que la seva formació aposta per la creació d'una Mesa de la Diversitat i la Interculturalitat de Mallorca.

Quant al portaveu del PSIB, Andreu Alcover, ha afirmat que amb aquestes propostes «consoliden el paper de lideratge del Consell en l'estratègia de reactivació econòmica de Mallorca i en el desenvolupament d'un escut social».

Finalment, Alcover ha assenyalat que «aquestes propostes reivindiquen la vigència dels Acords de Raixa com a full de ruta del pacte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per oi tal !, fa mes de 2 anys

Mentre hi hagi fatxarros com l´Emigrante, mai es pot ser inclusiu.
Llàstima que aquesta exclusió no s´hagués pogut portar a terme 50 anys abans, quan els migrants de castellufilàndia anavan amb una má davant i s´altra darrera, perquè de ben segur, ara, pensarien i xerrarien d´una altra manera.

Valoració:3menosmas
Per de cajón, fa mes de 2 anys

Si inclusiva, quiere decir más gente, Anam molt malament.
A más inclusiva, menos sostenible. De cajón.

Valoració:-2menosmas
Per Agustí, fa mes de 2 anys

Ja tenim la Seu plena d'ous.

Valoració:6menosmas
Per Encara ara?, fa mes de 2 anys

Encara estam aquestesl? 80 propostes! Estam salvats!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente