muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

La Fiscalia de les Balears s'oposa a l'ús del Certificat Covid en esdeveniments

La Fiscalia de les Balears s'ha manifestat en contra d'exigir el Certificat Covid per a accedir a grans esdeveniments, però dóna suport que s'utilitzi per a l'entrada en residències de gent gran.

La Fiscalia ha traslladat aquesta postura al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), que ara ha de decidir sobre la petició del Govern respecte a l'ús del Certificat.

El Consell de Govern ha acordat dilluns demanar autorització al Tribunal Superior de Justícia per a poder exigir la pauta completa de vacunació, una prova negativa de Covid-19 o el Certificat Covid a l'hora d'accedir a activitats culturals i esportives amb determinats aforaments.

Concretament, el Govern vol tenir aquesta possibilitat en grans esdeveniments esportius i culturals que reuneixin més de 2.500 persones a l'exterior (i fins a 5.000) o més de 500 a l'interior (i fins a un màxim de 1.000).

També s'ha sol·licitat l'autorització judicial per a poder exigir als visitants dels centres residencials l'acreditació de vacunació completa, haver passat la malaltia o prova negativa, per a garantir així una major seguretat als usuaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Truc, fa mes de 2 anys

Vist com funciona la justícia a Espanya, que basta que un govern d'esquerres faci una proposta, perque qualsevol institució de les que integren l'aparat legal li denegui, no seria mala idea que proposàssin tot el contrari del que volen implantar, per fer-lo prosperar.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente