muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La UIB se situa entre les 75 millors universitats del món en les àrees d’oceanografia, turisme i hoteleria

A la darrera edició del rànquing de Xangai per àrees, la UIB manté o millora la seva posició respecte de l’any passat en aquelles àrees en què destaca. Així, se situa entre les 75 millors universitats del món en les àrees d’oceanografia, turisme i hoteleria. Si bé és cert que globalment passa d’estar entre els llocs 501 i 600 a situar-se entre el 601 i 700, conserva o escala posicions en vuit àrees en les quals queda classificada entre les 500 primeres universitats del món.

La Universitat de les Illes Balears es manté entre els llocs 51 i 75 del món en oceanografia; millora en turisme i hoteleria, passant d’estar entre els llocs 76 i 100 (any 2020) a estar també entre els 51 i 75; millora també en física (dels 400 als 300 primers llocs); es manté en ciències de l’atmosfera, ecologia i ciències de l’agricultura (entre les 300 primeres universitats del món); millora en ciències de la Terra, passant d’estar entre les 500 primeres universitats a formar part del grup de les 400 primeres en aquest àmbit; i figura entre els 500 primers llocs en ciència i enginyeria mediambiental.

«Aquests resultats són un estímul per a continuar impulsant aquelles àrees en què la UIB ocupa posicions molt destacades i, alhora, estimular els altres àmbits del coneixement presents a la UIB perquè desenvolupin tot el seu potencial», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aaahhh, fa mes de 2 anys

La UIB entre les 75 primeres en tres carreretes (hoteleria, oceanografia i turisme)
Però en les carreres de deveres, a quin lloc està?
(enginyeries, informàtica, física, matemàtiques).

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente