muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.13°

El Govern només ha trobat una companyia per cobrir els vols de servei públic entre Maó i Madrid

Air Nostrum, l'aerolínia que fins el mes d'abril passat cobria la ruta d'Obligació de Servei Públic (OSP) entre Menorca i Madrid, ha estat l'única companyia que s'ha presentat al nou contracte.

Des del Govern han explicat que la Direcció general de Transport Marítim i Aeri ha mantingut diverses reunions amb la Direcció general d'Aviació Civil amb l'objectiu de requerir que la licitació i formalització d'aquest nou contracte es faci amb antelació i celeritat suficient.

La intenció és permetre que, abans de l'entrada en vigor del contracte, la companyia guanyadora pugui posar a la disposició dels passatgers les places disponibles en un termini adequat per a la comercialització dels bitllets d'avió.

Divendres passat va finalitzar el termini per a presentar propostes per part de les companyies aèries interessades del nou contracte per a cobrir la OSP i aquesta setmana s'obri la mesa de contractació, en la qual s'estudiarà la documentació administrativa i la documentació tècnica presentada per Air Nostrum.

Així mateix, des de l'Executiu autonòmic han avançat que la setmana pròxima s'estudiarà la documentació econòmica i es valorarà la proposta de la companyia. «Atès que la tramitació es fa mitjançant el procediment obert accelerat, i que només una empresa ha presentat documentació, es preveu que no se superin els terminis i es conclogui d'aquí a una mica temps el procediment», han manifestat.

El Govern confia que, una vegada resolt el concurs, «la companyia ja pugui oferir als passatgers places en aquesta ruta entre Menorca i Madrid en règim de OSP».

«Des del Govern se seguirà en contacte amb aquesta empresa quan sigui ferma la proposta d'adjudicació per a accelerar la gestió de les places ofertes, donada la gran demanda social que té aquesta ruta per a Menorca», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cor Josepí, fa mes de 2 anys

Tampoc em sembla que s'hi perdi tant si no hi ha connexió aèria amb la capital dels espanyols 🤷‍♂️

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente