algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
24°

El Consell de Mallorca ofereix acollida a 16 dones afganeses amb infants

Davant de la situació que estan patint les dones afganeses i els infants actualment, el Consell de Mallorca se suma a les mostres de solidaritat internacional oferint al Govern, en cas que sigui necessari, la possibilitat d’allotjar 16 dones amb fills a un centre de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials.

La consellera de Presidència, Teresa Suárez, ha assegurat que l'equip de govern del Consell i l'executiu de les Balears estan coordinant les possibles actuacions per a poder atendre aquestes dones, que estan en un context en el que les seves vides estan en perill. Suárez ha assenyalat que a més de les places que s'ofereixen ara, la institució mirarà de donar resposta a totes les necessitats que es puguin assumir. «No podem mirar cap a una altra banda. Mallorca ha estat i és terra d'acollida i el Consell, amb l'IMAS al capdavant, sempre ha estat un exemple de defensa de les persones més vulnerables. Amb la població afganesa no pot ser diferent».

A més, la consellera Suárez també ha remarcat la feina del Consell de Mallorca per avançar cap a una societat més igualitària i feminista. En aquest sentit, lamenta que la població afganesa «hagi de patir un retrocés tan important en els seus drets civils, que no només afecta una part de la població, sinó que és perjudicial per a tota la societat».

Per la seva banda, el president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, Javier de Juan, ha remarcat que «el sistema d'acollida de l'IMAS està totalment preparat per a donar resposta de forma ràpida i efectiva, i així ho farà en cas de confirmar-se la demanda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.