algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Amics dels Llaços Grisos denuncien que de 425 persones mortes, 245 tenien reconegut el dret a una prestació que encara no rebien

L'associació Amics dels Llaços Grisos ha reclamat aquest dissabte la dimissió de la consellera d'Afers Socials i Esports del Govern, Fina Santiago, després que el Ministeri de Drets Socials hagi fet públiques les dades de les persones mortes en llista d'espera per rebre prestacions o serveis de la Llei de dependència.

Segons ha indicat, a les Balears, de 425 persones mortes, 245 ja tenien reconegut el dret a la seva prestació, encara que no la rebien, mentre que 180 estaven pendents de ser valorades.

L'associació considera aquestes dades «un fracàs estrepitós del sistema públic d'atenció, suport i servei a les persones amb un cert grau de dependència» i alerta del «dèficit molt greu en l'agilitat de la tramitació, reconeixement i concessió de la cobertura assistencial o econòmica a les persones dependents».

També entén que és «una mostra més de la pèssima gestió realitzada des de la Conselleria».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys


Del Ministeri de Madrid que té les màximes competències, no diem res ? no haurien de demanar-l'hi alguna responsabilitat ? Ho dic perquè tal com es manifesten aquest grup de persones, sembla que hi ha alguna qüestió de sectarisme, tírria ò desafecció personal cap a determinats membres del Govern Balear.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente