algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 12.82°
20°

Palma Film ha rebut un 20 per cent més de sol·licituds de rodatge que el 2020

Palma Film Office ha rebut 70 sol·licituds de rodatge durant els primers sis mesos de l'any, dada que suposa un lleuger increment en relació amb el mateix període de l'any passat (58).

L'Ajuntament ha explicat aquest divendres que aquestes sol·licituds s'han concretat en 25 reportatges o documentals, 16 rodatges de fotografia, vuit rodatges de publicitat, quatre de cinema i 17 que s'engloben en altres tipus d'iniciatives audiovisuals.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha destacat que l'increment del 20 per cent respecte a 2020 és una «dada positiva» en el context de la pandèmia.

L'edil ha ressaltat que el treball de la Palma Film Office genera riquesa a Palma, ja que aquests rodatges impliquen contractacions de personal, pernoctacions, càterings, lloguer de vehicles, entre altres.

D'aquesta manera, ha apuntat, per exemple, que per al rodatge de la sèrie de Netflix 'Hustle' la Palma Film Office ha fet gestions per a facilitar la filmació en el poliesportiu de Son Moix, en l'aeroport de Palma, en la pista de bàsquet Joan Estelrich d'Es Rafal, en zones Acire, en el Districte Centre i en diversos carrers del Polígon de Llevant.

Segons han afegit, respecte a la mena de projectes audiovisuals, els projectes de fotografia gairebé dupliquen els de l'any anterior, la qual cosa també ocorre amb els de reportatges, documentals i videoclips.

Per part seva, el nombre de projectes de publicitat ha baixat lleugerament. En canvi, els projectes de cinema són els que s'han vist més afectats, si bé les expectatives són favorables i hi ha projectes per a rodar llargmetratges el segon semestre de 2021.

A més, des del Consistori han subratllat el creixent interès cap a Palma com a escenari per a grans produccions per a les televisions internacionals, inclòs el mercat nord-americà.

De fet, han assenyalat, actualment s'estan desenvolupant tres projectes de pel·lícules per al mercat nord-americà que pròximament es podran veure a les pantalles del tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.