algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Els treballadors del TIB mantenen la convocatòria de vaga

Treballadors del TIB i l'empresa Moventis Illes no han aconseguit aquest dijous un acord en el Tribunal de Mediació i Arbitratge de Balears (Tamib) pel que es manté la convocatòria de vaga prevista.

«Lamentem que els usuaris vagin a veure's perjudicats per aquesta situació, però esperem que entenguin que la culpable i la que no està fent absolutament res per evitar-ho és l'empresa», han expressat des del Comitè d'Empresa.

Segons han explicat, l'empresa s'ha presentat en el Tamib «per a dir que no negociarà». «Amb la seva negativa a un intent de conciliació, Moventis llança irremeiablement a treballadors i usuaris a una vaga que no semblen voler evitar», han criticat.

El Comitè d'Empresa censura que «l'empresa s'ha presentat únicament per a fer xantatge de nou als treballadors dient que o es retirava la convocatòria o no negociarien res". "Ha estat precisament aquesta falta de voluntat negociadora de l'empresa la que va provocar la convocatòria de vaga», han assegurat.

Des del Comitè han destacat que estan oberts a la negociació «fins a l'últim minut», però que «l'empresa hauria de començar a tenir una veritable voluntat de solucionar el conflicte i posar al capdavant a gent capacitada per a això».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 2 anys

MOVENTIS, una empresa privada amb ànim de lucre, que té la concessió d'explotació d'un servei públic per a sucar-lo i treure tot el benefici possible. Abans d'exigir res als treballadors, MOVERTIS hauria de respectar els torns de descans de la plantilla, pagar tot el que deu i respectar el conveni. Però sembla que no podem esperar res de bo d'una empresa privada concessionària formada per accionistes (sense ulls, ni cara) que ho decideix tot en els seus Consells d’Administració a fora de Mallorca.



Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente