algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El Govern estudia la «capacitat jurídica» per demanar la vacunació en activitats esportives

187299

El Govern ha reiterat la voluntat de demanar a partir del 15 de setembre el Certificat Covid per a gimnasos, activitats esportives, entrenaments i competicions per a això està estudiant la «capacitat jurídica» per a poder fer-ho.

La consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, ha explicat que la intenció de l'Executiu ja va ser manifestada a principis d'agost i que s'està pendent dels arguments presentats tant pel Tribunal Suprem com de diferents Tribunals Superiors de Justícia per a veure si els diversos territoris de l'Estat poden aplicar aquesta mesura i en quines condicions.

Santiago ha reiterat l'aposta del Govern per aquesta eina i ha argumentat que ja es va anunciar a l'agost la intenció d'implementar-ho en l'àmbit esportiu, precisament, perquè els afectats tinguessin temps per a accelerar la vacunació.

En tot cas, la consellera ha recordat que la vacuna no és obligatòria pel que es dóna l'opció de la prova negativa de detecció del virus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Donar la opció d'una prova negativa no és una alternativa no discriminatòria. Haver de gastar 60 € cada 48 hores és discriminació contra aquells qui prenen decisions mèdiques per si mateixos diferents.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente