nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

L'Associació d’Usuaris del Tren dona suport a la vaga de conductors del TIB de l'àrea del Ponent de Mallorca

L'Associació d’Usuaris del Tren «com a entitat compromesa amb la defensa i la millora del transport públic», ha expressat aquest divendres, el seu suport als conductors d’autobús de les línies del TIB de l'àrea del Ponent de Mallorca, «en les seves justes reivindicacions laborals derivades de les males condicions de treball i de l'explotació a causa de les pràctiques abusives per part de l'empresa concessionària Moventis Illes».

L'entitat considera «evident» que la concessionària «vol recuperar el més aviat possible la inversió feta en la nova flota d’autobusos i maximitzar els seus beneficis a costa dels treballadors i, tot sigui dit, de les tarifes abusives aprovades pel Govern».

Des de l’Associació d’Usuaris del Tren consideren que «els serveis públics essencials com subministrament d’aigua, energia, comunicacions i, en aquest cas, el transport públic no poden romandre sota la gestió d’empreses privades, l’objectiu prioritari de les quals és l’ànim de lucre per sobre de rendibilitat social».

Per tot això demanen «un transport públic suficient, eficient, accessible, sostenible amb el medi ambient, socialment rendible» i manifesten el seu suport «a les treballadores i treballadors de Moventis Illes amb l’esperança que les seves demandes siguin ateses».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 2 anys

El Govern Balear no hauria de permetre en les concessions de serveis públics com son el transport de viatgers, la salut , la neteja, la recollida de fems, etc.. convenis laborals que fomenten la precarietat laboral dels llocs de feina i prioritzen l’ànim de lucre per sobre de la eficiència i la suficiència dels serveis que presten les concessionàries a la comunitat.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente