algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Formentera utilitzarà un nou sistema per controlar que els vehicles en circulació estan acreditats

El Consell de Formentera ha adquirit un nou sistema de control mòbil pel projecte 'formentera.eco' que permetria confirmar que els vehicles que circulen per l'Illa estan correctament acreditats.

Segons ha explicat la institució, el nou sistema està format per càmeres i una tauleta tàctil i ha estat instal·lat en un vehicle elèctric del Consell. Les càmeres llegeixen les matrícules dels vehicles que estan en circulació i comproven si tenen l'autorització necessària.

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha explicat que es realitzaran els controls mentre es condueix aquest vehicle. El pressupost dels nous aparells ha estat d'uns 16.000 euros. «Amb aquest nou sistema, volem ampliar la vigilància per assegurar que es respecti la regulació de la circulació de vehicles», ha assenyalat.

El Consell ha explicat que aquest mètode s'uneix als controls que ja es realitzen amb càmeres en el port de la Savina. La institució ha recordat que és el tercer any del projecte 'formentera.eco', que contempla que del 24 de juny al 7 de setembre els vehicles en circulació tenguin en vigor l'autorització requerida.

En cas d'incomplir la norma, les sancions poden ser mínim de 1.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.