nubes dispersas
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

'Des Güell a Lluc a Peu' se celebrarà la segona quinzena de setembre si es manté la tendència a la baixa de la pandèmia

La marxa 'Des Güell a Lluc a Peu' se celebrarà la segona quinzena de setembre si la tendència a la baixa de la pandèmia de Covid-19 es manté i la incidència acumulada a Mallorca descendeix dels 400 casos per cada 100.000 habitants.

La celebració de l'activitat està pendent, segons ha explicat el president del Grup Güell, Francisco Bauzá, d'una nova reunió amb representants del Govern i del Consell de Mallorca prevista per a la setmana vinent, el 22 o el 23 d'agost.

D'aquesta manera, segons ha explicat després de mantenir una trobada amb la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font; el director general d'Emergències, Jaume Barceló, i representants de la institució insular, la darrera decisió es prendrà en aquesta reunió i la marxa podria celebrar-se el 18 o el 25 de setembre perquè l'organització tengui temps de tramitar els permisos i autoritzacions corresponents.

Bauzá ha expressat la seva confiança que la marxa, que any rere any congrega a centenars de mallorquins, pugui finalment celebrar-se vista la tendència ràpida de descens de la incidència acumulada i el fre en l'increment de contagis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.