algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Treballadors del TIB anuncien aturades parcials per les «pràctiques abusives» de l'empresa

El comitè d'empresa de Moventis Illes ha anunciat la convocatòria d'aturades parcials entre agost i setembre i l'inici d'una vaga indefinida a partir del 6 de setembre en el TIB davant el que han considerat «pràctiques abusives» per part de l'empresa recent adjudicatària del transport a Mallorca.

El comitè d'empresa, integrat per representants de SATI, USO, CCOO, UGT i Independiente, ha advertit "d'incompliments sistemàtics" del conveni, hores de treball no remunerades i desplaçaments per mitjans propis a llocs allunyats de Palma.

Els representants dels treballadors han assegurat que s'ha «instal·lat la decepció» entre els empleats, que no han vist millorades les seves condicions de feina.

Segons han alertat, els treballadors han vist reduït el seu poder adquisitiu provocat per pràctiques com la realització d'hores extra no remunerades i la reducció o impagament de primes.

A més, l'empresa dificulta la conciliació i no ha facilitat la disposició de banys en les capçaleres de les línies, han indicat.

Des del comitè d'empresa també han advertit que s'ha incrementat la pressió horària en reduir els temps de trajecte i descans a les capçaleres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Els serveis públics essencials com el transport , la energia, la salut , la educació, l'aigua potable, etc. mai haurien d'esser gestionats per empreses privades amb ànim de lucre.



Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente