algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Ports IB convoca una subhasta d'embarcacions i motors abandonats en els ports de gestió directa

L'ens públic Ports IB ha fet pública una convocatòria de subhasta per a l'adjudicació d'embarcacions abandonades. En aquesta ocasió es tracta de 24 motors, 3 embarcacions i 1 remolc declarats abandonats en els ports de gestió directa.

L'embarcació més grossa té 10,92 metres d'eslora, també se subhasta una embarcació de 7,92 metres d'eslora i una altra de 5,98 metres. A s'Estanyol és on hi ha l'embarcació més petita de 6 metres d'eslora.

L'objectiu de la convocatòria és poder donar una segona oportunitat a aquestes embarcacions i que puguin accedir a la seva compra totes les persones interessades.

Tota la informació de la convocatòria es pot consultar a la pàgina www.portsib.es a la subsecció de subhastes, dins de la secció de Tràmits, on es pot comprovar les fitxes de cada article.

Els interessats poden presentar les seves ofertes fins al 17 d'agost de 2021 mitjançant el següent tràmit de la seu electrònica de Ports IB.

Tant les embarcacions com els motors i el remolc poden ser inspeccionats si bé cal concertar una cita enviant un al correu electrònic a la següent direcció: subastas@portsib.es

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.