algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Caixers automàtics de Banca March: en castellà, anglès i alemany, però no en català

Els caixers automàtics de Banca March, repartits per totes les Illes Balears, no ofereixen l'opció lingüística de la llengua pròpia d'aquesta terra, tot i que ofereixen les opcions de llengua anglesa, alemanya i castellana.

Banca March és defineix com «l'únic banc espanyol de propietat 100 % familiar, especialitzat en assessorament en banca privada i d'empreses, amb un model de negoci no replicable que es basa en la prudència i les relacions a llarg termini».

Web amb opció de català

La web de Banca Marc, en canvi, sí que ofereix la versió en llengua catalana, juntament amb les opcions de castellà, anglès i alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 2 anys

@primera: això és pels que són tan pràctics a l'hora de defensar que no fa falta usar el català si tothom entén el castellà per allò de que el parlen xorrocents millions, però després no ho veuen igual si s'aplica el mateix a l'anglès envers el castellà. I saps què te dic? Que més se'n mereixen, idò fort! Que si ja s'entén en anglès que entre primera i segona llengua el parla tot el planeta, sobra el castellà, que aquí és llengua importada i imposada pel règim i pel "reino". Si hem de posar la llengua d'aquí i una de majoritària, idò anglès i català, que sí que és llengua d'aquí, i tira per avall!

Valoració:6menosmas
Per primera, fa mes de 2 anys

La paraula "Cajero" ha de ser la primera. Després totes les altres. Aquí, Banca March l'ha cagat.

Valoració:-3menosmas
Per Tià, fa mes de 2 anys


A Pio Pio,



Tampoc no diria "Se te veu el plomall", sinó "Mostres les canyelles" o altres frases.



El que té de bo aquesta secció és que, els uns amb els altres, ens anam polint la llengua i, per això mateix, enriquint-la i millorant-la.

Valoració:1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys

Un dia escriuran en àrab i xinès i no ho faran en alfabets llatins. Tot sigui pel nombre de persones que tindran de públic (no els importa tant la qualitat) i el suposat benefici que obtenen dels col·lectius nombrosos.

Valoració:6menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Gilito:
Vaig an es bancs quan me sembla oportú. I si no heu faig, control ets meus escassos caudals per internet.
Supos que ja estarás més tranquil, Gilito.

Valoració:-12menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

I tant:si,molt trist,deus tenir una vida molt trista per ficar-te cada dia en aquest diari, però(això si) per entrar només en les noticies que parlin de Catalunya o de la llengua catalana, que, sigui dit de pas, a Balears és oficial.Ets una pobre i ridicula persona.

Valoració:8menosmas
Per Tio gilito, fa mes de 2 anys

@i tant
Pensa que el més important és retre com a mínim una visita anual al banc, per fer una xerradeta amb el dinerillo i veure que gaudeix de bona salut. En forester del berolo, per suposat. Tanmateix el més segur és que acabin tots a Madrid.

Valoració:8menosmas
Per Gironí, fa mes de 2 anys

A aquestes alçades del segle XXI amb més que coneguda la historia de la banca March, i més que la banca el seu inventor, ens sembla mentida que encara hi hagi qui hi dugui els diners.

Valoració:25menosmas
Per Ningú ha dit res del que tu dius, fa mes de 2 anys

Se m'ha esborrat la darrera línea que deia:
"T'ho hauries de fer mirar perque això no és normal, com tampoc és normal que odiis a mort el Català, que no ens puguis veure a noltros, però que tot lo dia estiguis pendent d'aquest digital, del que deim i que continuament t'hagis de fer notar deixant els teus disbarats sense gràcia per aquí. Tsnt tu com l'altre esboigerrat que té episodis d'ira contra la gent i entre fet un dimoni coent per renyar-nos i dir-nos el nom del porc".
Que ho sapigueu: No mos agradau gens ni mica.

Valoració:16menosmas
Per Pio, pio, fa mes de 2 anys

@totrecursos. Un mallorquí mai diria :"que més dona"?, que és una burda traducció del foraster "que mas da". Diria:"que te més?". Se te veu el plomall, passarell.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente