cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

La Simfònica finalitza demà la temporada 2020/2021

186949

L'Orquestra Simfònica Illes Balears finalitzarà aquest dimarts, 10 d'agost, el cicle 'Estius Simfònics'. Serà el vuitè concert al Pati de la Misericòrdia i la Simfònica comptarà amb els solistes de l'Òpera d'Hamburg per posar punt final a la temporada 2020-21. Aquest concert serà a benefici de l'ONG 'Amics de la Infància' i a més serà en commemoració el 50è aniversari del Mallorca Magazin. Les entrades per a aquest últim concert de l'OSIB estan exhaurides.

L'Òpera d'Hamburg és una de les principals companyies d'òpera d'Alemanya. En aquest cas, l'elenc que compartirà escenari amb la Simfònica serà la soprano Na'ama Shulman, la mezzo-soprano Kady Evanyshyn, el tenor Simon Yang, i el baix David Kang. Tot dirigit pel mestre titular Pablo Mielgo.

El programa es compon per: Il barbiere di Siviglia, Obertura, Gioacchino Rossini; 'La calunnia' (Il barbiere di Siviglia), Gioacchino Rossini; 'Una voce poco fa' (Il barbiere di Siviglia), Gioacchino Rossini; 'Quel guardo il cavaliere', Don Pasquale, Gaetano Donizetti; 'La donna è mobile' (Rigoletto), Giuseppe Verdi; 'Ella giammai m'amò' (Don Carlo), Giuseppe Verdi; Coppélia, Prelude et Mazurka, Leo Delibes; 'Dôme épais le jasmin' (Lakmé), Leo Delibes; 'Nobler seigneurs, salut!' (Les Huguenots), Giacomo Meyerbeer; 'Voglio dire' (L'Eisir d'amore), Gaetano Donizetti; 'Oh, mio babbino caro' (Gianni Schicchi), Giacomo Puccini.

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears agraeix a totes les institucions que han fet possible la temporada 2020/21 i al públic que els ha acompanyat en un any tan complicat.

L'Orquestra Simfònica Illes Balears començarà la temporada 2021/22 el 17 de setembre, en la temporada més ambiciosa de l'Orquestra Simfònica Illes Balears. Un centenar d'actuacions al voltant de totes les Illes Balears i 23 concerts d'abonament en tres espais: Auditòrium de Palma, Trui Teatre i Teatre Principal de Palma. Els abonaments estaran disponibles a partir del 23 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.