algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Creen una comissió per identificar casos de violència masclista en pacients de Son Llàtzer o de Caubet

L'Hospital Universitari Son Llàtzer ha creat una comissió interdisciplinària per a sensibilitzar i identificar casos de violència masclista en dones que són ateses tant a Son Llàtzer com a l'Hospital de Caubet.

Segons ha explicat la Conselleria de Salut i Consum aquest dijous, la nova comissió ha estat creada a partir de la iniciativa del personal del centre, amb el suport de la Gerència i està integrada per professionals de Ginecologia i Obstetrícia, Pediatria, Urgències, Psiquiatria, Treball Social i Assessoria Jurídica.

L'objectiu de la comissió és integrar la visió de gènere en l'activitat assistencial, sensibilitzar i formar els professionals sanitaris i no sanitaris de tots dos hospitals en matèria de violència masclista.

Segons han apuntat, la comissió de l'Hospital Son Llàtzer treballarà per a donar una resposta homogènia i eficaç a les dones en situació de maltractament, als seus fills i filles i persones dependents d'elles, per part dels serveis i els seus professionals, d'acord amb el Protocol d'actuació sanitària front la violència masclista a les Balears, desenvolupat pel Servei de Salut l'any 2017.

La finalitat és implementar i difondre en els diferents serveis els protocols d'actuació, adaptats a les característiques de la població i als recursos de l'entorn.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.