cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

El Govern i el Consell signen un acord per reforçar accions de reactivació econòmica

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller de Model Econòmic, Treball i Turisme, Iago Negueruela, han signat un conveni de col·laboració per destinar 5 milions d'euros a desenvolupar actuacions adreçades a la reactivació dels sectors econòmics afectats per la Covid-19 a l'Illa i a reforçar accions de promoció turística com a eina de recuperació econòmica.

Aquesta partida, aportada a parts iguals per cada institució, permetrà reforçar la promoció turística de Mallorca mitjançant accions que duu a terme la Fundació Mallorca Turisme, amb els objectius de millorar el posicionament de l'Illa de com a destinació segura i de qualitat i, especialment, per allargar la temporada el màxim possible. En aquest sentit, es facilitaran ajuts a esdeveniments extraordinaris amb impacte sobre el teixit econòmic i turístic, com puguin ser activitats esportives o culturals, i que suposen un estímul per allargar la temporada turística.

Dins aquestes accions s'hi inclouen patrocinis i accions de promoció d'esdeveniments musicals o esportius que es duran a terme durant la tardor, com poden ser, la celebració a Mallorca de Los40MusicAwards o de la competició internacional de ciclisme en pista UCI Track Champions League al mes de novembre, entre altres actuacions, que es duran a terme durant la tardor. Aquestes accions pretenen contribuir a la recuperació econòmica de sectors econòmics relacionats amb els esdeveniments, com l'allotjament, la restauració, comerç, sector audiovisual o publicitat, entre d'altres. S'inclouen també accions de reactivació del turisme interior.

El conveni també inclou uns fons destinats a convocar més ajudes directes a sectors econòmics. S'amplia així el ventall d'activitats que poden accedir als ajuts i se'n podran veure beneficiats negocis i autònoms dedicats a l'artesania, l'economia social i solidària, les instal·lacions juvenils i guies turístics. Els ajuts se sumaran als que ja es varen repartir els primers mesos de l'any a 11.000 negocis de restauració, balnearis, organització d'esdeveniments, firaires, gimnasos i escoles de dansa, discoteques i distribució majorista, que ascendiren 22,6 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.