algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

Ja es pot consultar l'assignació del centre i del torn d'entrada de les proves de català de setembre

La Direcció General de Política Lingüística del Govern ha fet pública l'assignació del centre i del torn d'entrada de les proves de català de la convocatòria de setembre.

Segons ha informat aquest dimarts la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, es tracta de la segona convocatòria de proves de llengua catalana que es fa durant l'any 2021, després de la que va tenir lloc durant els mesos de gener i febrer.

Aquestes proves s'han convocat a tots els nivells i es realitzaran en totes les illes.

La informació es pot consultar a la web de la Direcció General (dgpoling.caib.cat). Des de l'organisme assenyalen que és important consultar el centre assignat en el cas de Palma per als nivells C1 i B2, ja que hi ha dos centres on es duran a terme les proves.

Totes les persones que es presentin a les proves escrites seran convocades a la prova oral. La informació relativa als centres i els torns de les proves orals es farà pública a partir de setembre.

S'ha elaborat un protocol de mesures Covid-19, com ja va succeir en les proves de gener de 2021, en les quals no hi ha constància de cap contagi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.