nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Armengol considera «un error» de l'Executiu català no assistir a la Conferència de Presidents i critica Ayuso per atacar el Govern espanyol

La presidenta del Govern, Francina Armengol, considera «un error» per part de l'Executiu català no haver assistit el passat divendres a la Conferència de Presidents, ja que «l'àmbit multilateral és molt important» i com que no hi havia ningú de la Generalitat, «el Govern espanyol representava els catalans» a la mesa.

Així s'ha expressat Armengol en declaracions als mitjans després d'una audiència amb el rei Felipe VI en el Palau de Marivent.

La presidenta també ha criticat a la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per «utilitzar» la Conferència per «anar en contra» del Govern espanyol.

A més, creu que els arguments d'Ayuso sobre el suposat tracte de favor als nacionalistes no se sustenta amb dades: «Contrastat amb números no s'aguanta per cap banda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eixorc, fa mes de 2 anys

Potser n´hi ha que no volen fer el paripé o ser convidat de pedra. Quin ha estat el resultat d'aquest encontre? : res de res

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente