muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

La Plataforma per un Oci de Qualitat dona suport a les mesures del Govern per controlar les botellades

La Plataforma per un Oci de Qualitat de les Illes Balears (POQIB) considera necessàries totes les mesures que estableix el Govern per controlar les botellades i protegir el jovent.

Segons ha assegurat l'entitat aquest dissabte, «l'evidència científica avala l'aplicació de la regulació d'activitats d'oci insalubres per evitar la propagació de la Covid-19». «Mesures com la regulació de l'accés a les platges la Nit de Sant Joan, el control d'espais on es poden celebrar botellades multitudinàries i la modificació de l'horari de venda d'alcohol han resultat efectives», han assegurat.

L'eix principal de la POQIB és millorar el model d'oci i evitar l'accés dels menors a l'alcohol. En aquest sentit, la POQIB proposa a totes les administracions locals, autonòmiques i estatals «treballar de manera conjunta per aconseguir canviar el model d'oci no saludable».

La POQIB considera que la regulació que imposa el Govern és «una acció de salut pública que protegeix els menors i aconsegueix minvar el nombre de contagis. Per això, sol·licita que aquest tipus de mesures «tenguin continuïtat al marge del context de la pandèmia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.