algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Tribunal de Comptes ordena l'obertura de diligències contra l'anterior consistori d'Alaró

Segons ha explicat el diari Ultima Hora aquest dimecres, el Tribunal de Comptes ha ordenat l'obertura de diligències preliminars per a investigar suposades irregularitats del consistori d'Alaró de l'anterior legislatura, presidit per Guillem Balboa (MÉS per Mallorca).

Aquestes suposades irregularitats s'haurien donat «en l'execució d'obres, aspectes urbanístics i incompliment de la legislació de contractes administratius» com per exemple el projecte de la xarxa separativa d'aigües residuals i pluvials al carrer Pontarró i Can Manyoles.

Segons l'expedient, l'Ajuntament anterior (MÉS per Mallorca-PSIB) va fer aquesta licitació sobre uns terrenys a les carreteres Ma-2100 i Ma-2110, que són competència del Consell de Mallorca, «sense requerir l'oportuna autorització i sense disposar dels terrenys en el moment de la licitació».

Com explica l'Ultima Hora, l'actuació del Tribunal de Comptes té el seu origen en un informe de l'Oficina Anticorrupció que recollia les conclusions de la seva investigació arran de tres denúncies que posaven de manifest les presumptes irregularitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Que se manifiesten los renegatus pancas....

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente