cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

OCB, sindicats, partits sobiranistes, Plataforma i la UIB s'uneixen per rebutjar la retirada del requisit de català al Conservatori i l'ESADIB

Aquest dilluns s’han reunit les entitats Obra Cultural i Plataforma per la Llengua, els sindicats STEI Intersindical, Alternativa i UOB, les formacions polítiques MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, El Pi i Ara Eivissa i, també, Jaume Guiscafrè, director del departament de filologia catalana i lingüística general de la UIB.

Ho han fet a través de videoconferència amb la intenció d’analitzar la situació creada a partir de l'eliminació del requisit de conèixer la llengua catalana per a exercir d'ensenyant al Conservatori Superior de Música i Dansa i a l’Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB)

Els organismes reunits han denunciat que la mesura ha estat «impulsada unilateralment pel PSOE des del Govern».

Els partits de l’esquerra sobiranista, El Pi, els sindicats i les entitats de defensa de la llengua s'han mostrat «indignats» i han decidit preparar una sèrie d'accions de protesta.

Tal com s’ha establert a la reunió d’avui, els participants valoren tant la via política com la judicial per a aturar la coneguda com a 'ordre FOLC'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A Balearium, fa mes de 2 anys

Si, és que el saber no ocupa lugar, però es veu que el teu és limitat..

Valoració:2menosmas
Per SantaFanfa, fa mes de 2 anys

L'eliminació del requisit de conèixer la NOSTRE llengua, en qualsevol ens públic, és, entre d'altres coses, Una VERGONYA I UNA MANCA D'AUTOESTIMA DESCOMUNAL !!! i van... El que em costa d'entendre però, és que hi hagi gent que encara pensi que el psoe, és un partit d'esquerres. Increïble !

Valoració:6menosmas
Per Rectificaran, fa mes de 2 anys

No hem de passar pena, rectificaran. Precisament es tracta d'això, de demostrar, el Govern d'Armengol que això de la llengua catalana no ho tenen clar. Una de freda, una de calenta i la política de normalització lingüística que fa l'horeta tot l'any.

Valoració:11menosmas
Per balearium, fa mes de 2 anys

Derecho al pataleo panca....jajajaja

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente