muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Prohibides les reunions socials entre la 1 i les 6 hores a les Balears

Les Balears prohibiran a partir d'aquest dissabte les reunions socials tant en interiors com en exteriors de persones no convivents entre la i les 6 hores quan la incidència acumulada a 14 dies superi els 450 casos, encara que no s'endurirà l'ús obligatori de la màscara a l'exterior.

Així ho ha anunciat el portaveu del Govern, Iago Negueruela, després de la reunió de la Mesa de Diàleg Social que ha acordat un nou paquet de mesures encaminades a reduir l'increment de contagis i encaminades a tallar especialment les botellades i les festes il·legals.

En aquest sentit, el Govern endurirà, a més, les sancions als qui participin en botellades, que podrien arribar als 5.000 euros si es tracta d'una persona amb una PCR positiva.

L'Executiu també té previst endurir les sancions per als establiments que venguin alcohol fora l'horari permès i per als promotors de festes il·legals.

En tot cas, aquesta limitació de les reunions socials quedaria subjecta i podria entrar en vigor aquest dissabte prèvia autorització del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.