muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Balboa posa l'èmfasi en el canvi de model econòmic i la mobilitat terrestre

El portaveu del grup de MÉS per Mallorca al Consell, Guillem Balboa, ha destacat, aquest dijous en el debat de política general, que «no podem centrar la recuperació engreixant el mateix model que ens ha duit fins aquí», en referència al monocultiu turístic.

«MÉS per Mallorca entén la diversificació no com un recurs retòric, sinó com l’eix central que ha d’inspirar les polítiques de recuperació econòmica, si és que realment volem anar cap a una Mallorca més sostenible, més verda, més resilient i també, això és important, més igualitària i més justa», ha emfatitzat.

En la seva intervenció, Balboa ha exigit al Govern «l’urgent traspàs de les competències de transport públic, perquè sigui el Consell de Mallorca qui planifiqui i dissenyi la mobilitat terrestre dins i que poguem, des d’aquesta institució, donar encara un més que necessari impuls al transport públic i a les alternatives als desplaçaments en cotxe, més contaminants». De la mateixa manera, ha elogiat l’esforç del Departament de carreteres per millorar la xarxa secundària i ha posat molt èmfasi que MÉS per Mallorca «no contempla ni una gran infraestructura més» en matèria de carreteres.

El portaveu ecosobiranista també ha destacat la bona feina de l’Executiu i ha posat esment en el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, gestionat per la vicepresidenta, Bel Busquets, i en el Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament local, que dirigeix Jaume Alzamora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per segur, fa mes de 2 anys

Lo que dice Balboa, lo he oído miles de veces. O sea que todos sabemos el problema pero ninguno es capaz de aportar una sola idea para cambiarlo.
¿Será que no hay alternativas?. Ahora que el turismo, por razones obvias, ha pegado bajón muy profundo las campanas de la iglesias tañen a muerte.
Pese a que los colores del arco iris, son patrimonio de todas las personas del planeta (unos, sin dar nada cambio, se los han apropiado) jamás me pondría una máscara con ellos).

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Porque, como muchos sabemos, la gestión del Consell es impecable.
En todos los ámbitos.
Y la de Balboa, ni te cuento.
En Alaró aún recuerdan su gestión como alcalde; inapelable.
Creo que ya le han puesto una plaza en el pueblo.
O una calle, no recuerdo bien.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente