nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba presenten el disc en el Teatre Principal

Maria del Mar Bonet torna aquest diumenge a les 20.00 hores al Teatre Principal de Palma, acompanyada del músic i cantant valencià Borja Penalba.

Presentaran en concert un disc gravat en directe al Teatre Micalet de València el passat setembre i editat per Produccions Blau.

El concert forma part del II Festival d'estiu Fila U del Teatre Principal, del festival La lluna en vers i del festival Barnasants. A més, de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, també intervindran el percussionista Antonio Sánchez i el contrabandista mallorquí Toni Cuenca.

L'esdeveniment ha estat presentat aquest dimecres per la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Bel Busquets, que s'ha referit a Maria del Mar Bonet com «mallorquina universal» i «la veu més internacional» de Mallorca. «Maria del Mar Bonet és poesia, amor a la llengua, a la música i a la paraula», ha afegit.

El director de Barnasants, Pere Camps, ha recordat que aquest concert hauria d'inaugurar el festival el passat mes de febrer i que, a causa de la pandèmia, serà el concert clausura.
Per altra banda, Miquel Àngel Sancho, responsable de Produccions Blau, també ha parlat de la pandèmia per referir-se a la presentació del disc, que es va editar el desembre de 2020 i fins ara no ha estat presentat.

Pel que fa a la gravació de l'àlbum, Maria del Mar Bonet ha assegurat que «és un somni» gravar amb Produccions Blau. «Fa molt de temps que visc a Mallorca i era una il·lusió treballar amb gent d'aquí». La cantant mallorquina ha defensat el disc com «un resum de tot» el que senten i experimenten Penalba i ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Si se jubila, los pancas se aburren...

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 2 anys


Tiberi,



No comença a esser hora de no vomitar enveja i gelosia?



Mostres les canyelles. I fas honor al nom de l'emperador de qui has pres el nom.

Valoració:3menosmas
Per Tiberi, fa mes de 2 anys

No comença a ser hora de pensar en la jubilació?

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente