nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'associació Dona Sana denuncia Naim Darrechi davant la Fiscalia: «Les seves declaracions poden ser constitutives de delicte d'apologia d'agressió sexual»

185903

L'Associació de Dones de les Balears per la Salut, Dona Sana, ha presentat una denúncia davant la Fiscalia contra l'influenciador mallorquí Naim Darrechi, per les seves declaracions en què admetia mentir a les seves parelles afirmant que és estèril per a no utilitzar preservatiu.

Així ho ha anunciat l'entitat en un comunicat en el qual apel·la a la responsabilitat de l'influenciador per la seva gran audiència, composta per persones «en la seva majoria molt joves».

L'associació ha expressat la seva preocupació perquè els seguidors més joves «banalitzin una pràctica amb greus conseqüències per a la salut sexual i reproductiva de les dones».

La plataforma també recalca que la pràctica coneguda com stealthing (llevar-se el preservatiu durant una relació sexual sense consentiment de la dona) ja ha estat objecte de sentències condemnatòries a l'Estat espanyol.

Així mateix, han recordat que «segons la llei de protecció integral a la infància i l'adolescència davant la violència i l'esperit de la nova Llei de Llibertat Sexual, treure's el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és abús sexual i es reconeixerà com agressió».

Per això, Dona Sana considera que les declaracions de Darrechi poden ser constitutives de delicte d'apologia d'agressió sexual i demana que s'adoptin mesures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

De sa mateixa manera que s'hauria d'obligar a vacunar per evitar escampar es virus, a certs personatges se'ls hauria d'esterilitzar per evitar que s'escampi s'imbecilitat i sa xusma.

Valoració:0menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Efectivament. Mallorquí? I uns coons! Per què hem d'aguantar tota aquesta purria-xusma-oiosa-merdosa?
Barco!

Valoració:0menosmas
Per Fart de que el qualifiquin com a mallorquí, fa mes de 2 anys

Aquest imbècil indecent se mereix acabar a la presó. Però tot aquell que torni qualificar-lo com a mallorquí també se mereix que el tanquin un parell d'anys.
Mallorquí de què? Quina culpa en tenim els mallorquins, de que l'estat espanyol ens obligui a haver de suportar a tota la púrria que ens ve de fora, sense poder treurer-la defora, perque encara la facin passar per un de noltros?

Valoració:2menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

És una vergonya que aquest capdefava analfabet guanyi doblers per fer d'imbècil per Internet. Tenim un gran problema amb tarats com aquest.

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Li haurien de tancar el compte de la xarxa.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente