algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Govern es querellarà contra 'l'influencer' Naim Darrechi per possible abús sexual

El Govern es querellarà contra 'l'influencer' Naim Darrechi per abús sexual mitjançant engany a un nombre indeterminat de dones, per la incitació a la violència contra les dones i contra la seva llibertat sexual, drets sexuals i reproductius i contra els delictes que puguin sorgir a raó de la instrucció.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat i presidenta de l'Institut Balear de la Dona, Mercedes Garrido, estendrà la sol·licitud a aquelles persones o entitats que a l'empara de l'article 31 del Codi Penal resultin ser autors o cooperadors necessaris.

Les declaracions realitzades pel citat 'influencer' publicades a les seves xarxes socials fan referència a l'ejaculació sense preservatiu enganant a les dones amb les quals manté relacions sexuals, en un canal que té més 26 milions de persones que el segueixen a través de la xarxa tik tok, moltes d'elles persones adolescents i en procés de formació de consciència.

La consellera ha considerat que aquest fet «ha posat a moltes dones, presumptament de les Balears, en situació de risc pel que fa a malalties de transmissió sexual i amb embarassos no desitjats».

Donat que 'l'influencer' generalitza amb totes les dones amb les quals ha mantingut relacions sexuals, el Govern considera que té el deure de protegir dels abusos i agressions sexuals, no permetre actuacions que atemptin contra la salut sexual i reproductiva de les dones i que a més a més, facin enaltiment o justifiquin per qualsevol mitjà d'expressió pública de difusió els delictes que puguin haver estat comesos per motius del sexe de la persona o per raons de gènere.

L'obligació de l'Executiu també és vetllar perquè els continguts emesos a través de les xarxes socials, que són els grans referents en l'adquisició i el desenvolupament de les conductes de les persones, no fomentin actuacions contra els drets sexuals i reproductius de les dones.

Per això, el Govern considera que les afirmacions fetes per Darrechi poden comportar els tipus penals d'abús sexual mitjançant engany de l'article 182.2 del Codi Penal i enaltiment i justificació del delicte d'abusos sexuals mitjançant engany de l'article 510.2b del Codi Penal, sense perjudici que, tenint en compte el nombre de seguidors al Tik Tok en un elevat nombre de menors d'edat els fets puguin constituir delictes relacionats amb la seva indemnitat sexual.

Finalment, l'Institut Balear de la Dona, a l'emparament de l'article 52 de la Llei de Protecció Integral a la infància i l'Adolescència, ha denunciat a Naim Darrechi al canal prioritari de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per demanar el tancament del seu canal de Youtube i del seu compte a Tik Tok.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PereFF, fa mes de 2 anys

Cal mirar amb més prim compte aquestes qüestions, aquest greuge, que suposa un comportament, que sense ser general, desgraciadament esdevé més comú del que pensam. La "contaminació" de les Xarxes i els usos, cara a obtenir satisfacció individualista des d'una sexualitat basada en obtenir resultats immediats, egocèntrics, i des d'un aprentatge molt esbiaxat.
Cal mirar ben a fons el que suposa aquests tipus de comportaments. Lloar el posicionaments de denuncia, tenir cura del que tenim prop nostre, defugir d'excloure el que en base és la cultura masclista, com a arrel.
Tampoc és gaire sa, socialment, pensar que qui realitza aquestes pràctiques i accions, és algú de fòra, i per tant assenyalar cap als altres. Tots formam part del context de la cultura que genera aquestes conductes. Entre tothom n'hem de sortir: COEDUCACIÓ i educació afectivo-sexual com a eina de transformació.

Valoració:0menosmas
Per No tot és bo, al internet, fa mes de 2 anys

Un Narcís enamorat de la seva pròpia imatge, amb milions de seguidors. Increïble!.

Valoració:2menosmas
Per A aquesta xusma no l´ hauriem d´haver rebut, fa mes de 2 anys

Bons pares deu tenir!
Jo els demanaria responsabilitats i una bona multa. A veure si li diuen qualque coseta al seu fillet!
Almenys que l´obligassin a mantenir els fillets que va deixant pel món... Se la fermaria!

Valoració:3menosmas
Per Corb de Sant Nofre, fa mes de 2 anys

Encara hem de donar gràcies que aquests gorans viven dins la seva bimbolla i no es mesclen amb els mallorquins. Només influeixen els fills dels immigrants inadaptats, més preocupats en pagar l' hipoteca del pis i la cuota del bmw per presumir, que de tenir cura dels seus fills, futura i inevitable carn de canó. I , dins la desgràcia, està molt bé que sigui així. Ja s' ho faran.

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

No entenc com algú amb dos dits de front pot ser seguidor d'aquest impresentable.
Esper que tothom el deixi de seguir de cop.

Valoració:7menosmas
Per Prima donna, fa mes de 2 anys

Res, una bona operació de fimosis amb el tallant de la cuina, ben arran de les mandonguilles. TXAC, ui, quin fallo!. Així es podrà dedicar a cantar opera.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente