nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Greenpeace se suma a la petició de l'Associació d'Usuaris del Tren perquè s'ampliïn les freqüències

Greenpeace Illes Balears es suma a la petició de l'Associació d'Usuaris del Tren perquè s'adoptin mesuren que facin l'ús del tren més atractiu i s'ampliïn les seves freqüències durant l'estiu.

L'organització denuncia que «tot i que el nombre de persones usuàries no minva, un any més ens trobam amb una nova retallada en les freqüències del tren, sense cap justificació per part de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge».

L'entitat ha argumentat que en una època de l'any que les carreteres de Mallorca estan «més saturades que mai» i en un context «d'emergència climàtica», creu que la solució no implica minvar l'oferta de transport públic.

A més, afirma que apostar pel tren «és una de les millors maneres de lluitar contra l'emergència climàtica i contra la despoblació rural, però necessitam inversions i polítiques coherents que facilitin el seu ús».

La petició de l'Associació d'Usuaris del Tren demana que no només es mantenguin les mateixes condicions del servei públic durant l'estiu, sinó que ampliïn les seves franges horàries per poder disposar també del transport durant les nits i els caps de setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Jo crec que si. A la Conselleria de Mobilitat encara l’hi queden els falsos aliats del Transport Públic del Govern Central que mai han invertit suficient, ni fet res coherent per a que el tren pugui ser una veritable alternativa al abús dels cotxes que patim a Mallorca.



Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Molt bé per Greenpeace. Sembla que poc a poc tothom que defensa el transport públic s’ha sumat a les reivindicacions. Ara en els responsables de Mobilitat del PSOE ja no els queda cap aliat que els defensi ò estigui d'acord amb les retallades a SFM

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente